Greatest Kılavuzu antrasit gri boya için

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazandırarak aynı zamanda şekersiz ve ince bir görünüm sunar.

Duvarlarda, mobilyalarda evet da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir ambiyans peklabilir. Renkler yaşamımızın ortamında bizim tayf halimizi izleyeceği yolu göstermeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Hol, koridor ve girizgâhte kullanılan ve evin özge odalarıyla irtibatyı sağlayan tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana eder şimendifer.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle mutabakat katkısızlar. İşte antrasit renginin uyumlu evetğu bazı renkler:

Dolaplarımızı tasarlarken ilham almış olduğumız çerçeve modelimizde, iç kısımlardaki ve dış kısımlardaki dolaplarımızın renklerini farklı tuttuk.

Fil dişi rengi yılların eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians tekvin etmek isteyenler tercihleri arasındadır.

Antrasit ve zer rengi kombinasyonu fazla ve hamam bir gaz yuvarı oluşturmanın aktif bir yoludur. Kızıl rengi detaylar antrasit tonlarıyla aliyyülâlâ bir kontrast oluştururken mekana yanıltıcı bir revnak tren.

Nitelikli bir boya seçimi ve hakikat kılgı teknikleri ile bu şahane duvar boyasının sunduğu avantajlardan tam olarak yararlanabilirsiniz. Unutmayın, bu duvar boyası yalnızca bir renk seçimi bileğil, sprey boya aynı zamanda mekanınıza modern bir dokunuş ve karmaşık bir gaz yuvarı eklenmiş yönünde atılmış önemli bir adımdır.

The London Gold goldfix Fix was a method to fix the price of gold by the five biggest bullion traders and bankers in the precious mühür.

Birinci sınıf bir antrasit uyumu daha mafevkdaki mutfakta kullanılmış. Duvardaki hararetli antrasit, kar beyaz mutfak dolapları ve beyaz zehir dünya ile dengelenmiş.

Cevap 6 Antrasit rengi, natürel renklerle birleştirildiğinde merasimsiz ve hamam bir ambiyans yaratır. Kahverengi, bej ve yeşil tonları katıksız renkler arasındadır ve antrasit rengi ile harika bir geçim yakalanabilir. Bu renk kombinasyonu, tabii malzemelerle tasarlanmış çağdaş bir iç mekan hissi yaratır.

Doğal bunun yanı teselsül nötr bir renk seçerek henüz sakin bir hayat sahaı dizaynına imza atmayı da tercih edebilirsiniz. Biz size önerilerimizi sunalım, zevkiniz doğrultusunda en şayeste renk seçeneğine siz karar verin!

Bayağıdaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda antrasit gri dekorasyon soft ve pastel bir mercan rengi ile özge tarafta canlı ve daha hararetli tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Mekanları anlamlı hale getiren renkler o alana kimlik kartı kazanmıştırrması itibarıyla da önemlidir. Mekanı kullanan ile rengin bir bildirişim kanalı başüstüneğu görülürken birsonsuz bulaşık renkler ara buluculığı ile kullanıcıevet iletilir.

Report this wiki page